Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A fiúk és te

 

Köszcsi, puszcsi, szivcsi

A férfiak többsége ki nem állhatja a mai lányok/nők beszédstílusát. A szavak cukivá formálása egyenesen idegesíti őket, és nem értik, miért nem lehet megmaradni a szép, magyar beszédnél. Szerintük ezáltal a gyengébbik nem képviselői kissé agyatlannak és kislányosnak tűnnek.

Persze vannak olyanok, akiknek imponál ez a stílus, de egyértelmű, hogy nem ők vannak a többségben. Ha te is sokszor használod ezeket a kifejezéseket – csupán azért, hogy kedvesebbnek tűnj-, próbáld meg máshogy kifejezni szimpátiádat, például apró gesztusokkal, mozdulatokkal, érintésekkel.

Hol voltál? Mit csináltál? Kivel voltál?

A pasik általában frászt kapnak az olyan kérdéshalmazoktól, melyekkel egy kicsit is úgy érzik, hogy a nő elszámoltatja. Való igaz, hogy ezek a kérdések sokszor csupán egészen ártatlanok, és csak szimpla érdeklődés van mögötte, viszont ha mindez vallatásba megy át, akkor a férfiak úgy gondolhatják, hogy minden egyes percüket meg kell osztaniuk.

Tehát ha ismered magad, és az elszámoltatós típus vagy, akkor próbálj egy mély levegőt venni, mielőtt megszólalnál. Amúgy is, ha a pasi el akarja mondani, mi minden történt vele, mit csinált és kivel volt, akkor azt úgyis elmondja.

Kötelező együttlétek

Teljesen természetes, ha minél több időt szeretnél az imádott pároddal tölteni, azonban ha kiborulsz azon, ha olykor a barátaival akar lenni, az baj. Persze, a munkával töltött, fárasztó hétköznapok után szívesen gubbasztanál a pasi karjaiban, azonban vedd figyelembe, hogy szükség van arra is, hogy a haverokkal bulizhasson és kiengedje a gőzt.

Ne veszekedj ilyenkor, inkább lásd meg a jó oldalát a szabad hétvégének: felhívhatod a barátnőidet, és szervezhettek egy csajos napot!

Műveletlen

Régebben az a szabály tartotta magát, hogy egy nő mindig egy kicsit elesettebb, butuskább, ügyetlenebb legyen, mint a férfi. Ez azonban ma már nem állja meg a helyét, hiszen ha már egyszer kiharcolták az asszonyok az egyenjogúságot, és azt akarjuk, hogy tiszteljenek, akkor bizony úgy is kell viselkednünk!

Hogy ne nézzen le minket a pasi, fontos, hogy műveltek legyünk, és a komolyabb témákhoz is hozzá tudjunk szólni, nem pedig csupán az

Hol a mosoly?

Szinte az összes pasi olyan nőt szeretne, aki mindig csak mosolyog, mivel egy vidám egyéniség, őket is feldob! Nem csoda hát, ha menekülnek az olyan szoborszerű csajoktól, akik szökőévben egyszer mosolyognak.

Ők egy elő és érző nőt akarnak, nem pedig olyan robotarcú és kifejezéstelen valakit, mint Victoria Beckham. Nevessetek, szórakozzatok, bolondozzatok együtt, ezáltal nem csak neked lesz jobb kedved, hanem a kapcsolatotok is megerősödik.

A szülők pici lánya

Ahogy a nők nem szeretik az anyuci pici fiát, úgy a pasik is hasonlóan vélekednek a témáról. Hogy ne egy gyámolításra szoruló, kislány legyél a párod szemébe, próbálj meg érzelmileg is leszakadni a szüleidről.

Ha baj van, ne hozzájuk fordulj először, ne légy teljesen rájuk utalva, mivel az egyrészt gyerekessé tesz, másrészt minden férfi szeret a megmentő szerepében tetszelegni, és így nem tud majd neked bizonyítani.

Önállótlan

Egy érett, felnőtt gondolkodású férfi általában nem olyan nőket keres, aki még egy csekket sem képes egyedül feladni. Persze minden pasi szeret segíteni, de van egy határ, amikor az önállótlanság vagy zavaróvá, vagy nevetségessé válik. Fontos, hogy el tudd intézni a mindennapi élethez szükséges dolgokat, és bármennyire is szereted az ételrendelős megoldást, tanulj meg főzni is, hiszen tudod: a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.

Arra, hogy pontosan milyen nőket keresnek a férfiak, nincs általános szabály, azonban vannak olyan tulajdonságok, amik elől menekülnek, így próbálj meg az imént felsoroltakon változtatni. Ha sikerül, biztosan sokáig melletted marad életed párja.

 

 

Egy édes mosoly, egy szexi biccentés, egy kihívó kacsintás... Látszólag semmitmondó gesztusok, de a fiúkra hihetetlen hatással lehetnek! A GIRL! most elárulja, hogyan alkalmazd a "titkos" fegyvereket!

Figyelj a finom részletekre! A csábítás sikere a testbeszéden múlik. Ha megtanulod, hogyan használd az adottságaidat, ellenállhatatlan leszel! Íme néhány alapvető tudnivaló!

A testbeszéd többet elárul, mint 1000 szó! 
Tudtad, hogy gyakran már a találkozás első perceiben eldől, hogy tetszel-e a srácnak? Hidd el, ez nem csak a külsőségektől és a megjelenésedtől függ! A tested apró rezdülései - például a járásod, a nevetésed, a tekinteted - rögtön elárulják, hogy milyen a hangulatod, és mennyire vagy nyitott az új kapcsolatra!

 

Fél perc alatt minden eldől! 
Minden találkozás során "végigmér" a fiú! Tudat alatt van benne egy elvárás, amelynek meg kell felelned. De nyugi! Erről igazából ő maga sem tud, csupán az ösztöneire, a titkos kívánságaira és a vágyaira hagyatkozik. Lehet, hogy számára az a legfontosabb, hogy jókedvet és derűt árassz, de az is lehet, hogy a szupermodell alkatú lányokra bukik. Mivel nem ismered még őt, a lényeg, hogy mindig önmagadat add! Előbb-utóbb biztos megtalálod azt a fiút, akinek úgy tetszel, ahogy vagy!

"A szép külső, a jó megjelenés nagyon fontos ahhoz, hogy egy lány felkeltse az érdeklődésemet. Persze a trendi cuccoktól és a szuper sminkektől még nem biztos, hogy bejön nekem. Sokkal fontosabb az összhatás és a lány kisugárzása!" 

 

Száj 
Szép száj = forró csókok! A képlet valahogy így áll össze a srácok fejében. Az ápolt ajkak, különösen, ha szájfénnyel vagy rúzzsal finoman hangsúlyozod a formájukat, ellenállhatatlanul vonzóvá tesznek a legtöbb fiú szemében! Már nálunk is olvashatsz sminktippeket, az egyéniségednek megfelelően! Ezeket bátran alkalmazhatod te is, de jó, ha szemmel tartod az ősi igazságot: a kevesebb néha több!

"Mindig a száját nézem meg először. Tetszenek a húsos ajkak, de fontosabb, hogy mosolyogjon a szája. Tetszik, ha szájfénnyel (nem rúzzsal!) teszi csillogóvá az ajkait!" 

Haj 
Gondoltad volna, hogy az első benyomást alapvetően meghatározza az ápolt haj? Lehet hosszú, rövid, festett vagy természetes színű: a szép frizura láttán a fiúknak bizseregni kezd az ujjuk, hogy legszívesebben azonnal beletúrnának! A rikító színek vagy az extravagáns vágás nem mindenkinek állnak jól! Törekedj arra, hogy frizurád az egyéniségedet tükrözze!

"Nem kell, hogy mindig neki legyen a legtrendibb frizurája. Azt szeretem, ha bele lehet túrni a fürtjeikbe, a hosszú hajú lányokra bukom!" 

http://image.hotdog.hu/_data/members2/234/655234/images/normal_emo-girl-18_hdr.jpg

 

Szem Ha szomorkodsz vagy jó a kedved, a szemed mindig tükrözi a hangulatodat. Ezenkívül a csábos pillantás a flört első és legfontosabb lépése! Egy kihívó pillantás vagy egy szerény szemlesütés gyakran már az elején elárul mindent! Hangsúlyozd a szemed, de ne rikító színekkel!

"Persze, hogy a szemét nézem meg először! Fontos, hogy szép legyen a színe, formája. De a lényeg a tekintete. Ha ránézek, minden kiderül akkor is, ha egy szót sem váltottunk egymással!" http://m.blog.hu/fe/fenyar/image/szem4.jpg

 

 

Test 
A szexi mozdulatok szinte mágikusan hatnak a srácokra! Figyelj a testtartásodra: ezzel a saját önbizalmadat erősíted. És ne feledd: nem kell szupermodell-alkatúnak lenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. A legegyszerűbb szabályokat tartsd be: has be, mell ki, a válladat húzd hátra és föl a fejet! A szép tartással máris magadra vonod a fiúk figyelmét!

"Imádom nézni, ahogyan egy csaj táncol! Szeretem, ha valakinek jó mozgása van. De ha túlzásba viszi, menekülök: ne dobálja magát, csak legyen ösztönös és egy kicsit szexi!" 

 

Kéz 
Nem biztos, hogy tudod, de a kezed mindig elárulja, mit gondolsz éppen. Ha például összekulcsolod magad előtt a karodat, az többnyire elutasítást fejez ki. A fiúk egyébként nagyon szeretik, ha egy lánynak finom, puha keze van. Az ápolt körmök szintén jó benyomást tesznek a srácokra, de hidd el, a műköröm a legtöbbjüknek egyáltalán nem tetszik!

"Nem tudom, miért, de mindig a lányok kezét figyelem először: mennyire ápolt, milyenek a körmei. Ahogyan hadonászik maga előtt, miközben magyaráz... A műkörmöket és a rikító körömlakkot utálom!" 

http://www.otvenentul.hu/teasers/c0ec4537fd882718e2f383d2f9c8d60ba0d1d21d.jpg

 

Láb 
Ha leülsz és közben a lábaidat is a fiú felé fordítod, az érdeklődésedet fejezed ki iránta. Ha keresztbe teszed a lábad, inkább bizionytalannak, félénknek tűnsz majd. A legtöbb fiú farmerben is nagyon szexinek találja a lányok lábát, tehát nem biztos, hogy csak miniszoknyában lehetsz csábító!

"Naná, hogy a hosszú lábak szexisek! Tudom, hogy nem lehet mindenki született modell, de a formás lábak számomra nagyon fontosak. Izmos vádli, szexi boka és formás comb: az alap!" 

http://static.nana.hu/db/03/30/89471-szep-labak-bi-d00011330c1b0a7d7b2db.jpg


Illatos trükk 
Talán nem is gondolnád, hogy milyen fontos a jó illat a hódításhoz! Ha mindig ugyanazt a parfümöt használod, automatikusan te fogsz eszébe jutni, ha valahol azt az illatot érzi! Persze soha ne vidd túlzásba: a túl sok parfüm kiábrándító! Hogy is nézne ki, ha a magadra locsolt több liter parfüm gőzében elkezdene fuldokolni a srác, miközben elsétálsz előtte!

http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2009/12/dolce_gabbana_the_one.jpg

Mire kell vigyáznod? 
Természetesen vannak olyan mozdulatok is, amelyektől totál kikészülnek a fiúk. Viszont mi az, ami a leginkább idegesíti őket? Kiábrándító, ha egy lány... 
...a pattanásait piszkálja. 
...turkál az orrában. 
...egyre csak a padlót bámulja. 
...a körmét rágja. 
...a fülét vakarássza.

http://image.hotdog.hu/_data/members2/794/1794/images/csajok%20magazin/sz%E9ps%E9g%E1pol%E1s%20pm/pattan%E1s%20stop.jpg

Nevetés, popsi- vagy mellméret? Mire figyelnek a fiúk legelőször? 
38% a szemed nézi először. 
36% az alakodra koncentrál. 
14% a formás szájakat keresi. 
7% a szexi lábakra esküszik. 
5% szerint a szép haj a legfontosabb. 

3% szerint az ápolt kezed árulkodóak!http://www.ruggedelegantliving.com/a/images/Adriana.Lima.VS.05.jpg

 

 

8 DOLOG AMIVEL FELHÍVHATOD MAGADRA A FIUK FIGYELMÉT:

 

8 dolog,amivel magadra hívhatod a fiúk figyelmét

 

1. A mozgásod

Az egyenes testtartás, a szép járás és a természetes mozdulatok mindig nyerõk! Ha úgy érzed, ez még nem megy neked a legfényesebben, állj be otthon a tükör elé és gyakorolj! Állj lazán és figyeld meg a testtartásod! Húzd ki magad, húzd be a hasad és tartsd egyenesen a válladat. Ennél több nem is kell.


2. Az alakod

A lányok ennek sokkal nagyobb jelentõséget tulajdonítanak, mint a fiúk. Ne feledd, ez csak ízlésbeli kérdés. De ha nem felelsz meg egy ideálképnek nem veled van a baj!


3. Az öltözködésed és a stílusod

Ha meglátszik rajtad, hogy odafigyelsz az öltözködésedre, ha stílusosan és ízléseswen válogatod össze ruháidat, akkor a fiúk számára az egész megjelenésed vonzó lesz. Ne feledd: az öltözködésben mindig izgalmasabb a sejtelmesség, mint a kihívó megjelenés!


4. Az illatod

Legyél ápolt, használj dezodort. Sok fiú megnézi a lányok kezét, haját, arcát: figyelj oda, hogy ezek a testrészeid ápoltak legyenek! Ne használj mindenből vagy túl sokat, vagy túl keveset! Ahhoz , hogy jó illatod legyen, nem kell egy egész parfümös üveget magadra locsolnod!


5. A sminked

Egy kis szempillaspirál, leheletnyi szájfény és pirosító - persze csak alkalomhoz illõen - mindig jöhet! De a sminked csak akkor lesz csábító, ha kihangsúlyozza a szépségedet. A túl sok smink inkább visszataszító, semmint szép!


6. A beszéded

Mindenkinek sajátos beszédstílusa van, amiben fontos szerepet játszik a hanglejtés, a szóhasználat, a gesztusok. Ha egy fiúval beszélgetsz, figyeld meg, melyik az a jellegzetes szófordulat, amelyet meghallva azonnal elmosolyodik! A káromkodás, a csúnya beszéd és az idétlen szövegek nem illenek egy lányhoz, sőt tutira kiábrándítóan hatnak a fiúkra!


7. A mosolyod

A fiúk szívesebben mennek oda egy mosolygós lányhoz, bátrabban kezdeményeznek nála, mint egy szomorkás vagy idétlenül vihogó csajnál. A mosoly a pozitív személyiség és a barátságosság jele. A fiúk egyáltalán nem szeretik, ha egy nagyobb lánytársaság fülsíketítően vihog!


8. A humorod

A fiúk szeretik, ha egy lány társaságában nyugodtan poénkodhatnak, mert érti a viccet. A humorérzék nagy kincs, érdemes fejleszteni! Ha megsértődsz a beszólásokon vagy bénultan nézel, miközben repkednek a fejed fölött a poénok, akkor nem leszel túl meggyőző a fiúk szemében!

Egy pasit megszerezni könnyebb, mint megtartani. Tippjeink segíthetnek, hogy kiszemelted minél előbb beléd szeressen.

Szeresd magadat!
Ahhoz, hogy egy pasi beléd szeressen, előbb magadat kell megszeretned. Tegyél rendet magadban és fókuszálj a pozitív vonásaidra. Ha látszik, hogy elégedett vagy magaddal, kisugárzásod vonzóbbá válik, mely minden pasinak imponál.


A függetlenség megőrzése

A magabiztosság az egyik legszexibb tulajdonság; ha azt látja rajtad, hogy határozott céljaid vannak, van saját életed, hobbid, barátaid és nem akarsz folyton a nyakán lógni, sokkal szimpatikusabb benyomást kelthetsz.

Légy kihívás számára!
Egy kapcsolat elején hagyd, hogy a pasi hívjon el és ő keressen téged, nem pedig fordítva. A férfiakba bele van kódolva a vadászösztön, így, ha folyton hívogatod, nem csak a kihívás örömétől fosztod meg, hanem attól is, hogy érdekesnek találjon.


Megjelenés

A randin a megjelenésed legyen ápolt és csinos, és ne túl kihívó, hiszen akkor a belső értékeid helyett másra terelődik randipartnered figyelme.
 

Testbeszéd
Egy kedves mosoly, egy sokat sejtető pillantás és hajad szexi megigazítása megteszi a hatását.


Kommunikáció

Legyél kedves és közvetlen. Ha beleéléssel mesél valamit, hallgasd érdeklődve, és tegyél fel kérdéseket, hogy lássa, mennyire izgalmas számodra a téma. Így azt láthatja, hogy mennyire egy hullámhosszon vagytok és közös az érdeklődési körötök. Ha többes számban beszélsz az is az összetartozás érzését erősíti, így észrevétlenül közelebb kerültök egymáshoz, ha a „te és én” helyett a „mi” szót használod.


Osztozkodás

Ajánld fel, hogy fizeted a számla rád eső részét, amit ha igazi férfi, úgy sem fog hagyni, viszont pozitívumként fogja elkönyvelni, hogy be akartál szállni a fizetésbe.


Mondd le a randit!

Ha az utolsó pillanatban hív el randira, mondd kedvesen, de határozottan, hogy nem érsz rá. Lássa, hogy van saját életed, amit nem rúgsz fel azonnal miatta.


Ne siess a szex-szel!

Ha túl hamar köttök ki az ágyban, meg van rá az esély, hogy túl könnyű prédának tart majd és nem fog eléggé értékelni. Várj addig az együttléttel, míg jobban megismered és érzed, hogy nem csak „arra” kellesz.


A pasi kezdeményezzen!
Akármennyire is beleszerettél, és elmondanád neki, ne te legyél az első, aki kimondja a „szeretlek” szót. Ugyanez érvényes a közösségi hálón található családi állapotodra; várd meg, mi ő vált először „kapcsolatban” státuszra.


Légy titokzatos!

Legyél őszinte, de mégse köss mindent az orrára. Ne tárulkozz ki teljesen számára, hiszen ha mégis megteszed, akkor elveszik a titokzatosság varázsa.


Ne korlátozd!

Ha el akar menni a haverjával szórakozni, ne állj az útjába, akármennyire is szeretnéd, hogy inkább veled töltse minden egyes szabad percét. A férfiak nem szeretik, ha korlátozzák őket, így semmi értelme marasztalnod, inkább tedd a találkozásaitokat még érdekesebbé, hogy eszébe se jusson mással csinálni programot.

f:femcafe

 

 
 

 


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Most: 1
Összes: 116711
30 nap: 308
24 óra: 31